Pääsiäisen pelirumba vietiin jälleen läpi tuttuun korttelityyliin hikirikkaasti. Mitalistit ja maalarimestarit on esitelty näyttävästi somessa, joten kerrottakoon tällä palstalla hieman erilainen tiputarina, tai oikeastaan juttua siitä mitä Kortteliliiga mahdollistaa pelaamisen varjolla.

Kaiken pelaamisen ytimessä Kortteliliigassa ovat kaveriporukat. Pääsiäisenä nähtiin kymmenien porukoiden joukossa kaksi hieman yleisestä kaavasta poikkeavaa esimerkkiä mahdollistamisesta.

Salibandyn, silloin vielä sählyn, alkumetreiltä korttelissa pelanneet ja sittemmin myös liiton sarjoissa vastustajia niittäneet kaverit kokosivat Vipers joukkueensa koolle kuntoturnaukseen monen, monen vuoden tauon jälkeen ja tapaamisesta muodostui ikimuistoinen. Muutama kilo ja polvituki oli tullut ehkä lisää, vauhti hieman hidastunut, mutta taidot ja yhteiset jutut olivat tallella! Matsien jälkeen kaverit jatkoivat vielä vanhojen pelien muistelua Härskin saunabussin löylyissä. 

Reikäpallon perässä kirmasi myös The Leppäsalot Show. Värikkäästi pinkeissä pelannut joukkue oli koottu saman suvun jäsenistä ja voi vain arvailla millaisen lisäarvon sukulaisuuteen tuovat kentällä yhdessä vuodatetut hikipisarat. Seuraavan kerran Leppäsalot nähdään pelaamassa jalkapalloa Kortteliliigapäivänä 11. elokuuta.

Tässä alla vielä kuvat molemmista joukkueista.

Vipers

The Leppäsalot Show (huom, eräs heistä istuu tässäkin jäähypenkillä)