Lentopallon hikirikas kausi huipentuu lauantaina 30.maaliskuuta varsin juhlavissa merkeissä. Juhlapaketti pitää sisällään kolme hienoa ottelua.

Päijät-Häme liigan mitaliotteluiden lisäksi Svinhufvudinkadun liikuntasalissa nähdään liigan 50-vuotisjuhlakauden kunniaksi pelattava haasteottelu Iskijät vastaan Passarit, edellisen kerran tämä lajin sisäistä arvovaltaa pursuava kamppailu pelattiin 25 vuotta sitten. Sarjaan osallistuneet joukkueet ovat nimenneet otteluun parhaita kykyjään ja rostereita on vielä terävöitetty parilla pelaajalegendalla. Myös joukkueiden valmentajat ovat tunnustettuja lentopallomiehiä, Mertsi Räty luotsaa Iskijöitä ja Hiski Kyyrö juonii Passareiden kuvioita. Molempien joukkueiden kokoonpanot ovat luettavissa Lentopallo -sivulla.

11.30 Pronssipeli: Jäätävä Käsi - Asikkalan Raikas
13.30 Haasteottelu: Passarit - Iskijät
15.00 P-HL finaali: Jalkarannan Nuorisoseura Ry - Kestis
 
Hallissa on puffetti ja yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan, kannattaa suunnata lauantaikävely uimahallin yläkertaan ja tulla toteamaan miltä se Päijät-Hämeen paras harrastelentopallo oikein näyttää.
P-HL finaalissa hallitseva mestarijoukkue Kestis (kuvassa) saa vastaansa tahdokasta kevätkuntoa puhkuvan Jalkarannan Nuorisoseuran, joka voitti sarjan viimeksi kaudella 2008-2009, eli kymmenen pitkää vuotta sitten...