Aikuisten harrasteliikuntaan erikoistuneessa Kortteliliigassa vietettiin lauantaina 6. huhtikuuta varsinaista superpelipäivää. Tenniksen ja kaukalopallon sarjapelien ohella ohjelmassa oli kolme hienoa tapahtumaa. Sarjamestareita leivottiin salibandyn ja pokerin parissa.

Korttelijoukkueet olivat liikkeellä hyvällä jalalla ja tapahtumat onnistuivat mainiosti. Lajitunnelmaa löytyi ja yleisöäkin oli paikalla ainakin huippujännittävissä säbäväännöissä.

Jalkapallokauden avausturnaus pelattiin Mukkulan kuplassa. Voiton vei King Kongs ja hopeaa pokkasi Akuutti24, kolmanneksi potki lupaavasti uusvanha Lahti Sport Dudes.

Texas Hold´em pokerisarjan finaalipöytä pelattiin Energiahallissa. Tuomolat dominoivat hommaa, Tipi kruunattiin sarjan mestariksi ja Joni sijoittui toiseksi. Sarjapronssia huijasi kokenut Lamppu Lammassaari. Mainittakoon, että Tipi ja Lamppu saavuttivat lauantaina mitalit myös salibandyn Pappaliigassa.

Salibandyn mitalimatsit pelatiin Energiahallissa. Mestiksen 26. finaalissa voiton vei SC VTR, hopeaan tyytyi Huikka Utd. Pronssiottelussa VPS kukisti XD:n jatkoaikamaalilla 4-3.

Ykkösen kultaa sai SB Ylikävely ja hopeaa juhli HiPa. Pronssiottelussa MPK voitti Roostersin.

Pappaliigan ykkönen oli SC VTR Seniorit, kakkoseksi sijoittui Autovuokraus Ykköset ja kolmanneksi kokenut SSWW. Olisiko koskaan sattunut Kortteliliigan säbähistoriassa, että saman seuran kaksi joukkuetta voittaa mestaruudet samaan aikaan. No, nyt sattui. SC VTR kaappasi kultakannut himaan sekä mestiksessä, että Pappaliigassa. Molemmissa kultajoukkueissa pelasi Juha "Tuplakulta" Moisio. 

Texas Hold´em pokerisarjan kärkikolmikko kaudella 2018-2019. Vas: häikäisevää hopeaa Joni Tuomola, kultaa Tipi Tuomola ja pronssia Lamppu Lammassaari...