Pitkä, hikirikas ja myös monella joukkuekertoimella ansiokas säbäkausi pelattiin päätökseen 27.4. Energiahallissa kakkosen ja kolmosen mitaliotteluiden merkeissä.

Katsomossa oli kannustavasti porukkaa ja kolmosen pronssimatsissa Bad Habits sekä SC31 kirmasivat tulostaululle lukemat 3-7. Pronssijoukkueen avainpelaajana palkittiin Jose Morri ja sisukkaan nelosen palkittu oli Johannes Kinnunen. Päivän parhaan pelikampauksen esitti puolestaan SC:n hieman kokeneempaan kaartiin lukeutuva Mika Morri.

Kolmosen finaalissa TPS:n maalilaulu "Hunajata, hunajata" kuultiin peräti 12 kertaa, HC Sirkuksen "Sirkusmusan" raikuessa vain neljästi. Mestarijoukkueen avainpelaajana palkittiin hattutempun tekaissut Janne Nissinen ja sirkusmiehistä pokaalin pokkasi Toni Pakarinen.

Kakkosen pronssimatsi vahvasti latautunut Jets nappas 6-2 voiton Los Delfinoksesta. Pronssimitalistien avainpelaaja oli Joel Kuokkanen ja Delfinoksen Tero Kinnunen.

Kakkosen finaalissa nähtiin kahden hienon joukkueen jännitysvääntö. SC Social Club onnistui kairaamaan vasta äkkikuolemajatkoajalta 8-7 voiton FPS:stä. Iloisen mestarijoukkueen avainpelaaja oli Janne Hännikäinen. FPS:n pelimiehenä salibandyjaoston raati palkitsi Ville Koposen.

Varsinainen sarjakausi on siis pelattu loppuun, mutta jo toukokuussa hikoillaan Mimmien kesäsarjassa ja elokuun 10. päivä salibandyväki osallistuu liigan 50-v.juhlapäivään katusählyn merkeissä. Ennen seuraavan sarjakauden alkua on joukkueille vielä tarjolla monipuolinen syysturnauspaketti.

Vahdikkaan lauantain mestarijoukkueet kuvattuina ennen Lahen yöhön poistumista...

Kakkosen päälliköt - SC Social Club

Kolmosen reikäpallokunkut - TPS