Korttelihistorian 17. curlingkausi on lähtöharjausta vaille valmis alkamaan. Mukana tarkkoja määriksiä ja kutkuttavia nänniheittoja on tavoittelemassa 11 joukkuetta.

Himoittua mestaruutta puolustaa kapteeninsa Pörrö Hakalan johdolla Cherry FC. Mukana peleissä nähdään myös kaksi Klassikkojoukkuetta, Kulman Pallo ja Gurlinki Goodies edustavat tyylillä kaveriporukassa pelaamisen perinnettä. Aarnikotkien kuhistaan vahvistaneen rivejään maajoukkuetason pelaajalla ja Hollolan tähtisikermä, yhdeksän mestaruuden PP GFG********* lienee sopivasti ärsytetty viimekauden tekosista. Flintstones ja Laksilaiset niittänevät hyvän kesäharjoittelun satoa. Yllättäjän viittaa sovittelevat puolestaan ainakin alkukaudesta ylleen KLM ja Rock On Ice. Vahvaa osaamista edustavat myös Triplapoisto ja Messipallo CC, joiden mitalisijoitus ei olisi yllätys ainakaan Peräkylän takametsien pohtijalle.

Kauden ensimmäiset harjoitukset vedetään SOL Areenan kolmoskentällä sunnuntaina 13. lokakuuta ja aina jännittävät sarjapelit alkavat sitten 27. lokakuuta klo 9.00. Areenan kolmoskentän päädyssä on oiva yleisölehteri, josta on yläviistosta vallan mainiota seurata graniittikivien hakeutumista nänniin, käynti lehterille tapahtuu toisesta kerroksesta Kiekko Cafe´n kautta.

Hakalan (toinen vas) parhaat harjauskaverit tottelevat myös lempinimeä "Kirsikkapojat"...