Pelitoiminta on ollut pysähdyksissä 13.3. saakka ja nyt sitä pyritään avaamaan pikkuhiljaa annettujen ohjeiden ja määräysten raameissa. Tämä vaatii tietysti vastuullisuutta kaikilta osanottajilta.


KESÄLAJIEN OSALTA YLEENSÄ

- sarjapelit pyritään aloittamaan kesäkuun aikana...

- kaikki pelaaminen on vapaaehtoista ja tapahtuu omalla vastuulla

- myös peleistä poisjäänti on aivan hyväksyttävä ratkaisu

- jokainen pelaajaa ottaa huomioon myös kaikki kanssapelaajat ja noudattaa yleisiä turvallisuus/terveysohjeita

- osanotto- ja jäsenmaksut ovat ajankohtaisia vasta sitten kun pystytään ilmoittamaan pelien aloituspäivä.

- maksut mitoitetaan toteutuvan toiminnan mukaan, esim. typistetty sarja on tietysti halvempi kuin normaali...

- maamme hallitus suosittelee edelleen yli 70-vuotiaiden välttävän fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Valtioneuvosto korostaa riskiryhmään kuuluvien omaa harkintaa tätä toimintaohjetta noudatettaessa.

- eri lajeissa otetaan käyttöön lisää kenttiä ja pelipäiviä, jotta kokoontumisrajoitus toteutuu

- jaostot antavat lisäksi lajikohtaisia ohjeita ennen pelien alkamista

 

LAJIKOHTAISESTI TIEDOTETAAN LISÄKSI SEURAAVAA

JALKAPALLO - Pelit aloitetaan porrastetusti kesäkuussa, ohjelmaa tehdään. Kevät-turnaus, Pole Kuppi ja mitaliottelupäivät on peruttu.

KAUKALOPALLO - kesken jääneen kauden uusittu otteluohjelma on nyt netissä. Ilmoittautumiset uuteen kauteen 2020-2021 tulee tehdä kesäkuun aikana.

LENTOPALLO - Kausi on paketissa ja P-HL mitalit jaetaan alkusarjan perusteella.

BEACH VOLLEY 30-v.JUHLATURNAUS - On peruttu! Juhlaturnaus pelataan Camping Messilän rannalla kesällä 2021.

KISPIN KUNKKU JA KUNINGATAR RANKING-SARJAT - Pyritään aloittamaan 1. kesäkuuta, odotetaan vielä avin -ohjeistusta. Käyttöön tulee uusi ilmoittautumis -systeemi.

SALIBANDY - Pyritään pelaamaan kuluva kausi loppuun syksyllä ennen uuden kauden alkua. Pelejä on kuitenkin jäljellä enää suhteellisen vähän ja osa joukkueista on jo pelannutkin kaikki ottelunsa. Kevään kaikki turnaukset on peruttu.

SQUASH - Pelaamatta enää yksi sarjakierros ja sijoitusottelut. Pyritään pelaamaan ne ennen uuden joukkuesarjakauden alkua.

TENNIS - Joukkuetenniskausi 2019-2020 on keskeytetty. Palkintoja ei jaeta ja joukkueet jatkavat nykyisellä sarjatasollaan seuraavalla kaudella (ei nousijoita, ei putoajia). Kesäsarjoista ja turnauksista löytyy tietoa tenniksen nettisivulta.

MÖLKYN HALLISARJA - Pyritään pelaamaan loppuun ennen uuden hallikauden alkua syksyllä.

MÖLKYN KESÄSARJA - Sarjapelaaminen aloitetaan kesäkuussa. Otteluohjelma on tehty ja se löytyy mölkky -sivulta.

PETANKIN KESÄSARJA - Loiva aloitus tapahtuu kesäkuussa muutaman cup-ottelun merkeissä ja sarjapelien pariin päästään kesäkuun puolivälissä. Otteluohjelma on tehty ja se löytyy petanque -sivulta.

KYYKKÄ - Pyritään pelaamaan sarja elo- syyskuussa. Peli-ilta saattaa muuttua.

CURLING - Pelaamatta on vain yksi alkusarjan ottelu, sekä sijoitusottelut. Homma hoitunee kunniakkaasti nänniin ennen uuden harjauskauden alkua.

POKERI - Kaikille jäsenille avoimen Texas Hold`em pokerisarjan osaturnaukset alkavat pyöriä varmaankin näistä kaikista lajeista ensimmäisenä, heti kun se on vain mahdollista. On kuitenkin sovittu, että aloituspäivää määriteltäessä ei huijata yhtään. Voidaan harkita myös nettipelaamista.

LIIGAPÄIVÄ - Seurataan tilannetta, päivämäärää on tuskin mahdollista siirtää ja eri lajien mahdolliset sarjaottelusumat saattavat rajoittaa lajimäärää.

TOIMISTO - Liigan päämaja työskentelee soveltuvin osin etänä ja pyrkii välttämään kaikki mahdolliset turhat kohtaamiset. Jakelle voit soitella kaikissa liiga-asioissa puh. 040 - 53 92 777 ja sähköpostit osoitteeseen: jake(ät)kortteliliiga.net
Toivomus on, että kaikki paperiliikenne tapahtuu sähköpostin välityksellä.

Lajikohtaisissa asioissa voit kääntyä luottamuksella myös lajijaostojen puheenjohtajien puoleen.

 

Usko, että Kisapuistossa vielä kuhisee elää vahvana...pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne...