Apteekki Trio kauppakeskus Trion pohjakerroksessa (Aleksanterinkatu 18) tukee vuonna 2020 Lahden Kortteliliigan toimintaa ja kannustaa näin osaltaan terveysliikuntaan.

Suosittelemme kortteliliigalaisille kanta-asiakkaaksi liittymistä. Kanta-asiakkaana saat tuntuvia hintaetuja koko perheen ostoksista. Liittyminen on maksutonta, joten kanta-asiakkaana voit vain voittaa. Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää.

Lisätietoa apteekistamme löydät osoitteesta https://www.apteekkitrio.fi/. Sivuiltamme voit lukea tarkemmin myös kuukausittain vaihtuvista tarjouksistamme, jotka ovat kaikkien asiakkaiden hyödynnettävissä. Sivuilta selviävät myös mahdolliset poikkeusaukioloaikamme ja uudet palvelumme, kuten elokuussa käyttöön otettu etäasiointimahdollisuus Remomedi-mobiilisovelluksen välityksellä sekä apteekin noutoautomaatit kauppakeskus Triossa, K-Citymarket Paavolassa, S-market Ankkurissa ja S-market Jalkarannassa. Kauppakeskus Triossa on 1 tunnin maksuton pysäköinti, ja apteekkiin pääsee pysäköintihallin A-osasta hissillä suoraan.

Voit halutessasi esittää apteekin henkilökunnalle toiveita mahdollisiksi Kortteliliigan omiksi tarjouksiksi.

Toivotamme kaikki kortteliliigalaiset sydämellisesti tervetulleiksi todistetusti tyytyväisimpien asiakkaiden Apteekki Trioon.

 

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

Laatuapteekit

Aleksanterinkatu 18 (Trio pohjakerros), Lahti | 03 - 884 210
Palvelemme ma-pe 9 - 20 | la 9 - 17