Lahden Kortteliliiga ry. salibandyjaosto päätöksiä

PR / PELIKIELLOT
Pelirangaistus 1  (PR1) aiheuttaa pelikiellon ottelun loppuun saakka. 
Jaostolla on oikeus määrätä myös lisärangaistus.
Pelirangaistus 2 (PR2) aiheuttaa pelikiellon, joka on automaattisesti voimassa joukkueen seuraavassa ottelussa. Jaostolla on oikeus määrätä myös lisärangaistus.
Pelirangaistus 3 (PR3) aiheuttaa pelikiellon, joka on automaattisesti voimassa joukkueen seuraavassa ottelussa, sekä jaoston määräämän lisärangaistuksen. Mahdollisista lisärangaistuksista tiedotetaan erikseen. 
Pelikiellossa oleva pelaaja ei saa osallistua joukkueensa toimintaan vaihtoaition puolella.

Jaosto pyytää joukkueen vetäjää huomioimaan automaattiset pelikiellot, joista ei tiedoteta erikseen. Jaosto tiedottaa mahdollisista lisärangaistuksista joukkueen vetäjälle. Pitkistä pelikielloista tiedotetaan myös pelaajalle, jos hänen yhteystietonsa (pelaajaluettelo) ovat käytettävissä.

Jaostolla on päätöstä tehdessään mahdollisuus huomioida hallin turvakameroiden anti tapahtumasta.

EU:n yleisen tietosuoja-asetukset sallivat urheiluseuroille ja yhteisölle toiminnan kannalta olennaisten rangaistustilastojen/päätösten julkaisun.

19.10.2018 Kartanon Pallo - Putkimestarit

Kartanon Pallo Juha Stenberg pelikiellossa joukkueensa seuraavan (1) ottelun. Syy: PR3 epäurheilijamaisesta käytöksestä.

21.10. XD - Venezia

Venezia Anton Nieminen pelikiellossa kaikissa jaoston alaisissa otteluissa 7.4.2019 saakka. Syy: PR3 törkeän väkivaltaisesta vastustajan vahingoittamisyrityksestä.

10.11. SB VOIMAVARAT - HC SIRKUS 

HC Sirkus Janne pelikiellossa joukkueensa seuraavan (1) ottelun. Syy: PR3.

24.11. UMPIKUJA - CLUB NIEMINEN 

Club Nieminen Topi Talasranta pelikiellossa joukkueensa seuraavan (1) ottelun. Syy: PR1 päättymättömästä pöljästä pölinästä erotuomareiden päätöksiä kohtaan.

25.11. TROUBLE - JETS

Jets Jani Pekkanen pelikiellossa joukkueensa seuraavan (1) ottelun. Syy: PR1 epäurheilijamaisesta käytöksestä.

24.-25.11. MARKO TUOMINEN

Nyt jäitä hattuu Marko Tuominen, jos mesoaminen ei lopu syvällisen itsetutkiskelun myötä, lienee paikallaan lopettaa se muilla keinoin ?

8.12. YLIKÄVELY - PALA

Ylikävely Max Salonen pelikiellossa joukkueensa seuraavan (1) ottelun. Syy: PR1 epäuhrheilijamaisesta käytöksestä ottelun erotuomareita kohtaan.

26.12. SB VOIMAVARAT - TROUBLE

SB Voimavarat Mikko Ruuth on pelikiellossa kaikissa jaoston alaisissa otteluissa 31.12.2019 saakka. Syy: erittäin vaarallinen mailanheitto ja erotuomarin koskemattomuuden loukkaaminen. Päätöstä tehdessään jaosto otti huomioon saamansa lausunnot sekä hallin turvakameran annin.

12.1.2019 HURJAT - RATASEISSARIT

Hurjat luovutussakko 40 euroa.

13.1. BENSALENKKARIT - LFS

Jaosto käsitteli ottelussa tapahtuneen taklauksen otteluvalvojan raportin pohjalta. Ei lisärangaistuksia.

Salibandyjaosto

pj. Arto Koskinen