Lahden Kortteliliiga ry. salibandyjaosto päätöksiä

PR / PELIKIELLOT
Pelirangaistus 1  (PR1) aiheuttaa pelikiellon ottelun loppuun saakka. 
Jaostolla on oikeus määrätä myös lisärangaistus.
Pelirangaistus 2 (PR2) aiheuttaa pelikiellon, joka on automaattisesti voimassa joukkueen seuraavassa ottelussa. Jaostolla on oikeus määrätä myös lisärangaistus.
Pelirangaistus 3 (PR3) aiheuttaa pelikiellon, joka on automaattisesti voimassa joukkueen seuraavassa ottelussa, sekä jaoston määräämän lisärangaistuksen.josta seuraa vähintään yhden ottelun pelikielto, joka on voimassa ko. joukkueen seuraavassa pelissä. Mahdollisista lisärangaistuksista tiedotetaan erikseen. 
Pelikiellossa oleva pelaaja ei saa osallistua joukkueensa toimintaan vaihtoaition puolella.

Jaosto pyytää joukkueen vetäjää huomioimaan automaattiset pelikiellot, joista ei tiedoteta erikseen. Jaosto tiedottaa mahdollisista lisärangaistuksista joukkueen vetäjälle. Pitkistä pelikielloista tiedotetaan myös pelaajalle, jos hänen yhteystietonsa (pelaajaluettelo) ovat käytettävissä.

EU:n yleisen tietosuoja-asetukset salliva urheiluseuroilla ja yhteisölle toiminnan kannalta olennaisten rangaistustilastojen julkaisun.

19.10.2018 Kartanon Pallo - Putkimestarit

Kartanon Pallo Juha Stenberg pelikiellossa joukkueensa seuraavan (1) ottelun. Syy: PR 3 epäurheilijamaisesta käytöksestä.

21.10. XD - Venezia

Venezia Anton Nieminen pelikiellossa kaikissa jaoston alaisissa otteluissa 7.4.2019 saakka. Syy: PR3 törkeän väkivaltaisesta vastustajan vahingoittamisyrityksestä.

 

Salibandyjaosto

pj. Arto Koskinen