NEXETIC UNLIMITED SHIELDMIKÄ ON NEXETIC SHIELD UNLIMITED?

Shield on tiekoneelle ladattava ohjelma, joka tallentaa tietokoneella olevat tiedostot automaattisesti internetin yli suomalaisiin datakeskuksiin. Toimii PC:llä ja Macilla!

Kun otat Shieldin käyttöön, lataa se ensimmäisellä kerralla kaikki tietokoneesi työtiedostostot datakeskuksiimme. Tämän jälkeen ohjelmisto tunnistaa reaaliaikaisesti muuttuneet tiedostot ja varmentaa ne automaattisesti datakeskukseen.

Näin uusimmatkin dokumentit ovat aina tallessa ja varmennettu, eikä tietokoneesi tai Internet-yhteytesi hidastu, sillä dataa liikkuu vain rajallinen määrä.
periaate.

ENSIMMÄISET 3KK NYT ILMAISEKSI!

Sen jälkeen 12,40 €/kk (sis. alv 24%). Maksumenetelmänä lasku. Laskutusväli ja irtisanomisaika 3kk.

TOIMI NÄIN

1. Anna yhteystietosi viereissä lomakkeella
2. Saat sähköpostilla ohjelman latauslinkin
3. ASENNA ohjelma –automaattinen varmennus alkaa
4. UNOHDA. Tästä lähtien tietosi ovat aina automaattisesti varmennettu!

TILAUSLOMAKE

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.

MIKSI NEXETIC SHIELD UNLIMITED?

Asenna ja unohda

Lataa Shield ohjelma ja asenna. Tietosi ovat nyt automaattisesti aina turvassa. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään, eikä taustalla toimiva varmennus häiritse häntä tai hidasta käytännössä lainkaan koneen tai verkon toimintaa.

Rajoittamaton

Shieldin sisältää rajoittamattoman levytilan kaikille kannettaville ja työasemille. Ei muitakaan rajoituksia., kuten tiedostojen koko, formatti, päivittäittäinen tiedonsiirto tai aikaisempien tiedostoversioiden palautus.

Yhteensopiva

Tietokoneissa on useimmiten sekä PC että Mac-järjestelmiä käytössä. Toisin kuin useissa muissa pilvitallennuspalveluissa, Shield toimii molemmissa järjestelmissä.

Kaikki tiedostotyypit ja koot

Ei rajoituksia tiedostokoolle tai formaatille Shield varmentaa siis kaikki mahdolliset yristysten työtiedostot; MS ja Mac office, PDF, jne.

Turvallinen

Tiedot tallennetaan suomalaisille datakeskuksille. Tiedot tallennetaan aina kahteen eri datakesukseen. Suomen tietoturvalaki on Euroopan tiukimpia. Eli voit olla varma, että yrityksesi tiedot eivät pääse vieraisiin käsiin.

Korkealuokkainen salaus

Tiedot siirtyvät tietokoneen ja datakesuksen välillä aina erittäin vahvasti salattuina (end-to-end AES 256, TSL). Datakeskuksesisa tallenteet salataan AES 256-teknologialla.

Älykäs

Shieldin erikoisuus piilee sen älykkyydessä. Ohjelma varmistaa  vain muokatut tiedostot. Näin dataa liikkuu entistä vähemmän ja nopeammin. Lisäksi kaikki ohjelmistopäivitykset ovat automaattisia.

Edullinen

Shield sisältää  työtiedostojen varmennuspalvelun rajattomattomalla tallennustilalla kiinteään kuukausihintaan, joka ei muutu. Maksat vain yhden kuukausihinnan/tietokone. Siinä kaikki.

Asenna ja unohda

Lataa Shield ohjelma ja asenna. Tietosi ovat nyt automaattisesti aina turvassa. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään, eikä taustalla toimiva varmennus häiritse häntä tai hidasta käytännössä lainkaan koneen tai verkon toimintaa

 

YRITYSTIEDOT

Yritys: Nexetic Ltd.
Osoite
: Valkijärventie 7 B, 02130 Espoo
Puhelin: 010 281 8130
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
WWW: www.nexetic.com

Asennusohjeet Windows-koneille tästä!