Luukkumiehet viimein kaukalopallomestariksi

"Edellisen kevään hävityn finaalin tärinät ja hermoilut oli joukkueesta häivytetty ja valmistautumiset myös mallikkaasti suoritettu. Oltiin valmiina taisteluun, täysillä muttei tosissaan.
Peli oli alusta asti tiukkaa, tarkkaa ja laadukasta. Jään kunto oli tosin surkea ja teki suorittamisesta hankalaa kaikille. Jäähyjä meille tuli poikkeuksellisen paljon ja lukuisia myös vastustajalle, tiukka linja ja tasainen.
Termosen alivoimamaalilla ja Lehtisen piiskalla mentiin jo 1-3 johtoon, hyvältä näytti kunnes jo tovin päästä kaveri tarkasti viimeistellen tasoitti. Jatkoajalle mentiin vailla liikoja jännittelyjä, kapteenisto ja seurajohto pumppasi penkillä joukkuetta taitavasti. Hallittiin palloa, oltiin aktiivisempia eikä Markkasen maalille pallo montaa kertaa tullut. Jesse Alastalo päätti kamppailun napakalla rannarilla.
Joukkue on arvostaen kehunut toisiaan aamuun asti, syötöt, plokkaukset, torjunnat, takakarvaus, hahp ja maalit. Kaikki on käyty läpi, mokatkin. Seuran eka iso pokaali, iso juttu, hieno tarina. Ei unohdu ikinä. Kiitos."
 
Siinä Luukkumiesten omalta sometililtä kopioitu teksti, kun 32 vuoden uurastus palkittiin viimein ylimmän sarjatason mestaruudella!