Kaikkien tuntema mister Kisapuisto, kortteliliiganeuvos Kale Pohjola on siirtynyt ajasta ikuisuuteen.

Kale vaikutti Kortteliliigassa monessa roolissa ja lajissa. Johtokunnassa hän oli mukana todella pitkään ja ehkä se kaikista rakkain laji oli jalkapallo, jonka lajijaoston puheenjohtajana Kale toimi vuosia. Mölkkyjaosto nimesi aikoinaan miehen kunniajäsenekseen ja Kalen mölkkymeriitteihin kuului myös maailman mestaruus. Toinen mestaruus, jonka mies muisti aina mainita, oli nuorena Ruotsissa saavutettu aluemestaruus kivääriammunnassa, palkinnon ojensi itse silloinen kuningas.

Kortteliliigassa Kalen lajeja pelaajana olivat jalkapallon ja mölkyn lisäksi ainakin curling, petankki, Texas Hold´em pokeri ja Afrikan Tähti, jossa Kalella oli ihan oma erikoissääntö - eläkeläisenä hän sai lennot puoleen hintaan. Näiden lisäksi hän oli ahkera ja pidetty talkoolainen muiden lajien turnauksissa sekä tapahtumissa.

Kale oli ehdottomasti joukkuepelaaja ja hänen joukkueistaan mainittakoon nuoruuden jalkapalloporukat Vrångfall IF (Ruotsi 3-div.), Sukevan Pallo ja Jyväskylän Palloseura. Kortteliliigassa joukkueita olivat mm. Step in Ball, Biljard Cafe, Jalkaranta Petankki, Kalen Banaani, Aleksin Kivi, Mainospaita ja Lataamo, jonka säbäjengin huoltajana Kale toimi toista vuosikymmentä.

Kovan jalkapallofanin kaksi suosikkijoukkuetta oli Lahden Reipas ja Manchester United. Kale seurasi aktiivisesti Pelsujen otteluita ja mies ehti iloita myös Huuhkajien nykymenestyksestä.

Kisapuisto oli Kalelle tärkeä ja keskeinen paikka. Suru-uutisen myötä Kisapuistokin puhkesi syksyisiin kyyneliin...