Kun joukkue osallistuu hallimölkkykisaan nimellä Vappu pilalla ja voittaa Suomen mestaruuden, niin voi varmasti hyvällä syyllä kysyä menikö se nyt ihan pilalle?

Kortteliliigan maankuulu mölkkyjaosto piti perinnettä yllä ja järjesti vuoden 2022 hallimölkyn SM-kisan Ilmarisentien Energiahallissa.

Kaksipäiväiseen keilojen kaatojuttuun lähti mukaan 60 urhoollista joukkuetta ja 234 ottelua käsittänyt urakka seuloi tehokkaasti parhaat osaajat palkintopallille.

Mestaruuden nappasi tyylikkäissä pelipaidoissa esiintynyt duo Janne Mikael Lehto ja Tero Tapio Nikki, jotka tottelivat joukkuenimeä Vappu pilalla (joukkuefoto kuvista alimmaisena). Hyvänä kakkosen podiumille kipusi turnauksen suuriin yllättäjiin lukeutunut espoolaisen Karakallio Seuran 67-kokoonpano, jossa heittivät Satu Nurminen-Hämäläinen ja Jukka Hämäläinen. Pronssimitaleita juhli kokenut hollolalaispari Mari ja Jari Haasiatarha. Neljänneksi jätettiin tällä kertaa kehityskykyiset kotkalaiset Marko Timonen ja Joni Eväkoski.

Mölkkyväki oli liikkeellä sopuisin mielin. Lauantaina palkittiin parhaita kisahattuja ja sunnuntaina mölkkyjaosto tarjosi kaikille jatkopeleissä mukana olleille munkkikahvit! Pelien päätteeksi lajiaktiivit jatkoivat vielä Mölkkyliiton kevätkonventin merkeissä. Kokouksessa hyväksyttiin menneen vuoden tilit ja pelikaaviojuttuja vuoden 2023 SM-kisoihin, sekä valittiin liiton uudeksi puheenjohtajaksi Helsingin Mölkkyseuran Antti Hautapakka.

SM-halliturnauksen neljä parasta joukkuetta...

Liiton uusi puheenjohtaja Antti Hautapakka...

Menikö se Vappu nyt sittenkään niin pilalle, ei näitä Suomen mestaruuksia ihan joka päivä tai edes joka Vappu voiteta...