Kortteliliigasta tutut joukkueet ja pelaajat puolustivat jälleen mainiosti Lahden mölkkymainetta Tallinna Open mölkyn 20-vuotisjuhlaturnauksessa, joka pelattiin Katriorgin kauniissa puistossa.

Kultaa ja erikoisen painavat graniittipystit pokkasi oivassa peliuvireessä ollut Tappara -kaksikko Pauli "Pili" Kirves ja Harri Helminen. Hyvänä kakkosena saapui maaliin alkulohkonsa nelossijalta ponnistanut Cobra -duo Antti "Andy" Hämäläinen ja Mika Packalen. Ansaitun kolmossijan pokkasi kisan järjestäjäkaksikko Märt Niinemägi ja Vahur Kölvart, joka muuten huhujen mukaan suunnittelee uutta mölkkykenttää Tallinnaan. Nelosena tutkapari Argo Vörk ja Alger Jöras.

Tapparan menestystä täydensivät lupaavasti viidenneksi sijoittuneet Ilkka Henrik Horttanainen ja Pasi Mustonen. Kahdeksan parhaan joukkoon suomalaisista mahtui myös seitsemänneksi sijoittunut HMS-pari Jari Peltola ja Jouni Nieminen.

Myös B-finaalissa nähtiin lahtelaismenestyjiä. Ykköseksi pelasivat Ridis -miehet Jukka Reinamo ja Kai "Kuksa" Oksa, yllätyskakkosina Helmari -duo Sari Kivimäki ja Jaana Mälkönen. Kolmosena Antti "Tuppi" Soini lupaavan peliparinsa Aron Gregor Nurmik kera.

C-finaalin ykköspalkinnon pokannut Hämeenlinnan Musketeers juhli sijoitustaan niin antaumuksella ettei pelaajien nimet jääneet edes järjestäjien papereihin.

Tallinnan mölkkykuninkaat Pili & Harri. Palkintoja jakamassa näyttävät ja painavat graniittipystit tehnyt Aarne Kauber, joka myös välittää näitä uljaita pystejä tarvittaessa.