Sarjapelien ohella Kortteliliigan säbätoimintaa värittää turnaukset. Turnauspolitiikan ytimenä on erilaiset turnaukset erilaisille joukkueille.

Haalinta on siitä jännä juttu, ettei se ole ongelma kun kohteena on oma joukkue, mutta ongelmia syntyy heti jos vastustaja haalii. Tässä yksi peruste rajoituksille. Soveltuvin osin yritetään kunnioittaa oman rosterin pelaajia ja tulla toimeen heillä.

Ellei toisin ole mainittu on turnausmaksu 90 euroa / joukkue, se maksetaan infopisteeseen ennen ensimmäistä ottelua. Maksu ei sisällä vakuutusta, kaikki osallistuvat toimintaan omalla vastuullaan.

Perussääntö n:o 1; pelaaja saa pelata vain yhdessä joukkueessa / turnaus. Nissepoi tarkennos: jos samana päivänä pelataan kaksi turnausta, saa pelaaja osallistua vain toiseen niistä.

Kuten sarjoissa, myös turnauksissa pelaajien alaikäraja on 17-vuotta (oltava täyttänyt).

Osallistuvat joukkueet hoitavat turnauksen sihteeritehtävät.

Jos liiga ei saa nimettyä aktiivituomareita kaikkiin otteluihin, hoitavat myös joukkueet erotuomaritehtäviä.

Turnausmaksun osalta sitovat ilmoittautumiset päävalikon linkin kautta: http://www.kortteliliiga.net/index.php/ilmoittautumiset/turnaus

Ilmoittautuessaan joukkueet sitoutuvat noudattamaan hyvää koronakäytöstä, annettuja ohjeita ja turnaussääntöjä.

Säännöt: turnaussäännöt.pdf

Reikäpallo Cafe on avoinna ja tarjoaa monipuoliset palvelut turnauspelaajille...

 

T U R N A U S B A L E T T I

 

PIENPELITURNAUS 1.10.

Uusinta uutta! Pelikuntoa ja pallonhallintaa kehittävää 3 vs. 3 peliä isoihin maaleihin livemokkejen kera typistetyllä areenalla. Joukkueessa max. mv ja 6 kenttäpelaajaa. Osanottomaksu 70 euroa / joukkue. Mukaan mahtuu max. 10 joukkuetta. 

Mukana:

 

SALIBANDYTURNAUS 8.10.2022

Kauteen valmistava turnaus, joten haalinnat, kokeilut ja lainapelaajat sallittu. Mukaan mahtuu max. 8 joukkuetta.

Mukana:

 

MIMMITURNAUS 9.10. HOTTIA !

Uusinta uutta 3 vs. 3 peliä maalivahtien ja isojen maalien kera pienennetyllä kentällä. Joukkueessa max. mv+6 pelaajaa. Kokoomajoukkueet, lainapelaajat ja haalinnat sallittu. Max. 1 rekkaripelaaja/joukkue. Kivaa ja hikirikasta kieputtamista. Mukaan mahtuu 10 joukkuetta. Osanottomaksu 70 euroa.

Mukana:

 

POTKITAAN JAKE ELÄKKEELLE 15.10.

Pelien mies lähtee pelaamalla eläkkeelle. Salibandyturnaus, sählyturnaus, the mölkkyturnaus, jaostojen välinen lutsupallotaistelu, jaostojen välinen dartskisa, tietokilpailu, kortteliliiganeuvospoksu, sukulaisten pokeriturnaus, gamezonella klo 12-15 mahdollisuus haastaa Jake eri konepeleihin...

 

PIENET PELITURNAUS 16.10.

Uusinta uutta 3 vs. 3 peliä maalivahtien ja isojen maalie kera pienennetyllä kentällä. Joukkueessa max. mv+6 pelaajaa. Ei rekkaripelaajia, ei pelaajia liigan mestiksestä tai ykkösestä. Osanottomaksu 70 euroa. Mukaan mahtuu max. 10 joukkuetta.

Mukana:

 

KORTTELIJÄTKIEN LIITOLAUKKA 22.10.

Kuumaan kauteen valmistava turnaus korttelin kolmosen ja nelosen kaveriporukoille. Omat sarjaan lähtevät joukkueet, ei ulkopuolisia vahvistuksia tai haalintoja. Vahva luotto omaan rosteriin! Tästä lentävä lähtö sarjaan. Mukaan mahtuu kirmaamaan max. 16 jengiä.

Mukana:

 

MIMMITURNAUS 23.10.

Kauteen valmista turnaus mimmijengeille. Max. 1 rekkaripelaaja / joukkueet, haalinnat ja yhdistelmäjoukkueet sallittu. Mukaan mahtuu max. 16 jengiä.

Mukana:

 

HARRASTEKINKKU 26.12.

Korttelin kakkosen, kolmosen ja nelosen joukkueiden oma hikoilusessio. Ei joukkueen sarjarosterin ulkopuolisia pelaajia. Mukaan mahtuu max. 8 joukkuetta.

Mukana:

 

KILPAKINKKU 26.12.

Vapaasti ahdettujen turbojuoukkuiden kirmaus, ei pelaajarajoituksia. Mukaan mahtuu max. 8 joukkuetta.

Mukana:

 

M35 MESTARUUSTURNAUS 

Ikäraja täyteen 2023 aikana, ei muita rajoituksia. Mukaan mahtuu 8 joukkuetta. Alkulohkot pelataan tiistaina 27.12. klo 17- ja keskiviikkona 28.12. klo 18-, välierät ja mitalimatsit perjantaina 30.12. klo 17.30-

Mukana:

 

MIMMIEN MUNATURNAUS 6.4.2023

Max. 1 rekkaripelaaja / joukkue / turnaus. Kokoomajoukkueet, lainapelaajat ja haalinnat sallittu.

Mukana:


HARRASTETIPU 7.4.

Korttelin kakkosen, kolmosen ja nelosen joukkueiden kirmaus. Vahva luotto omaan jengiin, ei sarjarosterin ulkopuolisia pelaajia. Mukaan mahtuu max. 16 jengiä.

Mukana:

 

KILPATIPU 8.4.

Pitkänperjantain perinteinen kilpaturnaus vapaasti hengittävien turpojoukkueiden kera, ilman pelaajarajoituksia. Mukaan mahtuu max. 16 joukkuetta.

Mukana:

 

KUNTOTIPU 9.4.

Korttelin nelosen ja kaveriporukoiden oma kilvoittelutapahtuma. Ei rekkaripelaajia, ei pelaajia korttelin mestiksestä, ykkösestä, kakkosesta tai kolmosesta.

Mukana:

 

MIXTITIPU 10.4.

Mukaan mahtuu max. 4 + 16 naispelaajaa + 16 miespelaajaa. Ilmoittautuneet pelaajat jaettaan joukkueisiin.

Pelataan 4 vs. 4 pelinä (+mv:t), kentällä aina 2 miespelaajaa ja 2 naispelaajaa. Maalivahtia ei lasketa henkilökiintiöön! Ei rekkaripelaajia!

Veskarit:

Mimmit:

Jannut:

 

Hyvät sutinat korttelin säbäturnauksissa...