Jalkapallon pelaajapörssi

JALKAPALLOKAUSI 2024 PELAAJAPÖRSSI

Jalkapallon osalta siirtoikkuna sulkeutuu 5.8.2024, jonka jälkeen uusia pelaajia ei voi ottaa joukkueeseen.

Tähän pörssiin pääset ilmoittamalla tietosi liigan toimistolle vaikkapa sähköpostilla; toimisto(ät)kortteliliiga.net
Ilmoita ystävällisesti myös sitten, kun saamme poistaa ilmoituksesi...

 

KENNY ETSII PELIPAIKKAA PIENEN KENTÄN JOUKKUEESTA
Ikää 34v. Kokemusta nuorempana Kyykän edustuksesta. Pallovarma laitapakki/hyökkääjä, myös jalkaa löytyy. Yht.tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

FC X -MIMMIJOUKKUE ETSII UUSIA PELAAJIA
Fc X etsii uusia futiksesta kiinnostuneita naisia joukkueeseensa. Ei ole väliä minkälaisen futistaustan omaat, kunhan löytyy intoa pelata ja halu liikkua kivassa porukassa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys joukkueen vetäjään Hannaan: 0400345145 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
 
NIKKE JOUKKUETTA VAILLA
Täällä olis kovilla pelihaluilla varustettu 37v. peluri vailla futisjengiä! 
Pari kesää olen pelannu enemmän futista (ilman korttelia) ja viime kesänä vauhti vaan kiihtyi.
Jääkiekko ja salibandy ennen päälajeinani ja nyt olisi jalkapallon vuoro kunnolla. Olen motivoitunut pelaaja joka tuo mukanaan paljon hyvää tsemppiä ja yritystä. Jalkapalloon haluaisin kenttäpelaajaksi mutta kyllä joskus voi mennä maalissakin. Kova olen kannustamaan.
Yhteydenotot: Nikke P. 044-9761835 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

JOONA VAILLA JOUKKUETTA
29v Joona ja halu olisi päästä johonkin joukkueeseen pelailemaan ja harjoittelemaan. Olen pelannut nuoruudessa 8v jalkapalloa, kunnes rupesi yläasteella muut jutut valitettavasti kiinnostamaan. Poikani kanssa potkiessa palloa olen alkanut kaipaamaan kyseistä joukkuepeliä ja itsestään antamista kentälle. Laita viestiä jos kiinnostus heräsi.
Yht.tiedot: Joona Kauranen p. 0451632327, email.  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

FLAMINGO UNITED ETSII PELAAJIA
Flamingo United is currently looking for players who are interested in playing in the 2024 Kortteliliiga with one of its teams.
Interested players can come to our open tryouts which will be held on Monday, 15.4. at Mukkulan Kuplahalli from 21.00-22.30. Alternatively, they can send us an email message through Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. or send a WhatsApp message through 0469322646.
Players who eventually play with us get to benefit from a number of things including a chance to join our regular team training session once a week throughout our 2024 Kortteliliiga campaign.
Br. Kazeem Busari, Flamingo United FC, 0466880730

 

PELIMIES VAILLA JOUKKUETTA
Buba Fofana, 32-vuotias gambialainen mies.
Minulla on oleskelulupa Suomeen.
En ole pelannut joukkueessa, mutta olen ollut hyvin aktiivinen pelaamaan kotimaassani erilaisissa kokoonpanoissa. 
Tulen mielelläni esittelemään taitoni ja kertomaan osaamisestani lisää. Olen ulospäin suuntautunut, energinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Yhteystiedot puh. 041 746 3538, sähköposti; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.